Názory

Vznik spolupráce medzi Futurearmy.sk a Adapt Institute

Portál o modernizácii obrany a bezpečnosti Slovenska a inováciách v obrannom priemysle Futurearmy.sk sa dohodol na spolupráci s mimovládnym nezávislým analytickým think tankom pre oblasť obrany a bezpečnosti Adapt Institute. Futurearmy.sk bude v rámci svojej názorovej platformy uverejňovať komentáre a odborné analýzy analytikov z Adapt Institute v rámci označenia #AdaptBrief.

„Táto spolupráca nás veľmi teší. Sme radi, že týmto spôsobom môžeme našim čitateľom sprostredkovať pohľad odborníkov v oblasti obrany a bezpečnosti, ktorí svoje myšlienky a zistenia vedia zasadiť v rámci súvislostí a kontextu. Zvlášť v čase dynamických zmien, ku ktorým rýchlym tempom dochádza aj v oblasti obrany a bezpečnosti je to veľký prínos pre obsah, ktorý sa snažíme prinášať“, hovorí šéfredaktor portálu Futurearmy.sk Martin Martiš.

„Je dôležité, aby práca našich analytikov bola viditeľná. Preto sme radi, že v rámci publikačnej činnosti vznikla spolupráca s Futurearmy.sk. Veríme, že pre čitateľov tohto špecializovaného portálu budú naše komentáre a analýzy založené na faktoch vhodným obsahovým obohatením,“ povedal Matej Kandrík, CEO Adapt Institute.

Adapt Institute sa zaoberá obrannou a bezpečnostnou politikou so špecifickým zameraním na strategické adaptácie. Cieľom Adapt Institute je rozvíjať slovenskú bezpečnostnú komunitu prostredníctvom vzdelávania, rozvoja expertnej siete a podnetného dialógu na národnej i medzinárodnej úrovni a skvalitňovať verejnú diskusiu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *